VVS-lärare

VILL DU VARA MED OCH FORMA FRAMTIDENS VVS-MONTÖRER?

Arbetar du idag inom VVS-branschen och brinner för att föra dina kunskaper vidare? Kom och jobba hos oss!

I vår unika lärlingsutbildning utbildar vi kommande VVS-montörer i både praktiska och teoretiska kurser inom VVS- och Fastighetsprogrammet på gymnasienivå. Hela branschen är i stort behov av att rekrytera medarbetare och vi är en del i att förse branschen med rätt kompetens.

Installatörernas Utbildningscentrum IUC är en utbildningspartner med företagskurser, yrkeshögskola och lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov och den senaste tekniken. Vi driver också Sveriges provplatser för VVS-branschprov.

Hos oss får du ta del i ett team som utbildar framtidens VVS-montörer. Vi är prestigelösa, flexibla och ser lösningarna före problemen. Vi är engagerade i att ge våra elever de bästa förutsättningarna till att bli en bra VVS-montör. Personalen på IUC har olika bakgrund och erfarenhet, och det är det som binder ihop teamet. Vi erbjuder internutbildning i pedagogik och självklart ett gäng goa elever och framförallt - en möjlighet att göra skillnad!

ÄR DU:
. intresserad av teknik och kunnig i tekniska lösningar, främst inom VVS.
. engagerad av att arbeta med människor och med ungdomar i synnerhet.
. öppen och lyhörd.
. utbildad VVS-montör eller högre.

DU SOM PERSON:
Vi vill att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Att du är kreativ och har god samarbets- och initiativförmåga. Det är mycket viktigt att du är flexibel i relation till eleverna och organisationen. Du är en bra förebild för eleverna. Du är prestigelös, har god självinsikt och har förmåga att skapa goda relationer samt är tydlig i din dialog med elever och kollegor. Det är meriterande om du har en yrkeslärarexamen eller har utbildat tidigare, men inget krav.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

ANSÖKAN:
Skynda dig med din ansökan! 
Eftersom tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag. Vi kommer löpande att kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skynda dig att söka!

Skicka ditt CV, personliga brev och referenser till arbeta@iuc-utbildning.se 

Heltid, Start enl ök.
Kollektivavtal finns.

Arbetslivserfarenhet
VVS-montör: erfarenhet efterfrågas