Ledig tjänst lärare el- och larm

Yrkeslärare inom el- & larminstallation som vill utveckla framtidens lärlingar!

Är du sugen på att vara med och utveckla och driva ett nytt utbildningskoncept för el- och larminstallatörer? Då kanske du är vår nya yrkeslärare för utbildningen Företagslärling!

Tjänsten

Som yrkeslärare för el- och larminstallationer får du undervisa elever med skiftande yrkesbakgrund, med gymnasieutbildning i botten. Du varvar teori med praktisk undervisning. Flera veckor av utbildningen har eleverna yrkespraktik. Då finns det tid för dig att förbereda nästa utbildningsperiod. Tjänsten är på heltid och vi tillämpar semestertjänst. Du börjar ditt nya jobb i augusti 2019.

Är du den vi söker?

Du har en bakgrund inom elteknikbranschen med tyngd på el- och larminstallationer. Du är en engagerad person som vill undervisa höstens företagslärlingar i mindre grupper. Du vill se goda framsteg i din grupp och du följer upp framsteg och utveckling i samråd med lärlingarnas arbetsplatser. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan anpassa pedagogiken efter elevernas förutsättningar.

Vi erbjuder dig 

En fri och kreativ yrkesroll, där du med eget ansvar för ditt utbildningsområde, bidrar till att driva och utveckla ett nytt utbildningskoncept. Du utbildar vuxna, studiemotiverade elever i mindre grupper. Du arbetar tillsammans med vår andra yrkeslärare på INSUs utbildningscenter i Katrineholm. Du välkomnas till ett glatt och engagerat gäng i ett expansivt företag med korta beslutsvägar.

Så här söker du

Ansökan skickas till Mattias Wirdeus som även svarar på dina frågor kring tjänsten.
Tel. 010-188 35 81 eller mattias.wirdeus@insu.se
Sista ansökningsdag 28 juni.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt tid.
Vänta inte, sök nu!

Bakgrund

Det saknas många duktig installatörer. För att förenkla för personer som vill yrkesväxla och drömmer om att arbeta som installationselektriker eller larm- och säkerhetstekniker har vi skapat Företagslärling. Utbildningen är 2 år. Företagslärlingarna är anställda på ett företag, där de också gör sin yrkespraktik.

Ansökan och frågor till:

Mattias Wirdeus 
Tel. 010-188 35 81
mattias.wirdeus@insu.se
Sista ansökningsdag 28 juni.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt tid.

Vänta inte, sök nu!